onsdagen den 8:e september 2010

Bokstäver i tyg

Leta fram några glada tyger som du vill använda. Klipp sedan ut bokstäver i kartong, jag ritade på fri hand. Tänk på att anpassa storleken om de ska sitta på tex en dörr. Dessa är tänkta till väggen i ett barnrum hos några nära vänner, hoppas de blir glada :).

För att få en snyggare look har jag använt vadd som fyllning, så att bokstäverna får den där härliga bulliga 70-tals känslan. Limma fast vadden på baksidan och klipp ut. Klipp ut tyget som ska bilda bokstäverna och sedan är det bara att börja klistra fast tyget. Själv har jag använt limpistol då den torkar väldigt snabbt och ger ett mycket hållbart resultat. För att dölja kanterna på baksidan har jag limmat fast ett färgglatt papper.Slutligen fäster du några häftkuddar på baksidan så att den lyckliga får det enkelt att sätta upp dem hemma. Lycka till!8 kommentarer:

Anonym sa...

Wow superfint! Lyckost Alex :)Jag ska prova att sy bokstäver som kuddar, men det här var juh verkligen också en toppenidé!!!Gjorde inget tygfynd på Eriks idag, men blev iaf en pinnstol - som nån gång kanske kan få lite röfärg på sig. F´rresten, när Du får hem namnlapparna vill vi se bild på dem också;) Kram!

Anonym sa...

Vad pysslig du är Mia! Kul att se! Kram till Er från Neta i Härnta

Kiiromi sa...

Tack vad snälla ni är men ni är minst lika pyssliga som jag!! :) Namnlapparna kanske kommer om nån vecka gissar jag och självklart lägger jag upp dem här också. Hoppas bara de blev fina :S

Kram Mia

mammalito sa...

Vilka supersnygga bokstäver!!! Såna måste jag göra till min lilla Vera!!!

Anonym sa...

My partner and I really enjoyed reading this blog post, I was just itching to know do you trade featured posts? I am always trying to find someone to make trades with and merely thought I would ask.

Kiiromi sa...

Glad you liked this post with the letters in fabric :). I am really interested and love surprises!

Please contact me at mariajonsson@hotmail.com

/Mia :)

Anonym sa...

Men så fint det blev! Måste försöka göra sånna till mina killar. Du är så himla duktig! //Anna W.

Anonym sa...

[url=http://levitranowdirect.com/#frcux]buy levitra online[/url] - levitra 40 mg , http://levitranowdirect.com/#pcmch levitra 40 mg